BGE- worshop 2.

Home / Híreink / Információk / BGE- worshop 2.
BGE- worshop 2.

.

 

Március  30-31.-én iskolánkban  egy kétnapos rendezvényre került sor a Budapesti Gazdasági Egyetem WORKSHOP-jára, melyen a 10-11. évfolyam  (11.A, 11.B és 10BV) diákjai vethettek részt..

Ezeken az alkalmakon családias légkörben ismerkedhetett meg egymással meghívott egyetemi előadó, Heves Andrea és Németh István, valamint intézményünk delegált tanulói.

.

A trénerek kellő tapasztalattal és hozzáértéssel, egymásra jól felépített feladatokkal (pl.képeslapok kiválasztása a hangulatuk, akkori érzéseik alapján, a keresztnevük leírásával, vállalkozások létrehozásával, mások megszólításával, interjúkkal) bontották ki a fiatalok személyiségjegyeit, főbb jellemvonásait, karaktereit. Mindezt tették úgy, hogy figyeltek a fiatalok személyiségi jogaira is. A  már megismert egyéni útmutatást, ötletet is kaphatott a pályaválasztását illetően.

Az eseménysorozat  lehetőséget biztosított arra, hogy a diákjaink a megszokott hétköznapi iskolai rutin-ablakát kinyitva, kellő alázattal, kreativitással, leleményességgel, humorral, jó kommunikációval, egymásra való odafigyeléssel, tisztelettel nyíljanak meg, ismerjék meg önmagukat.

Már repesve várjuk a következő programot, melyet a 2017 óta szorosan együttműködő két intézmény, a Budapesti Gazdasági Egyetem és az ESZC Bottyán János Technikum közösen biztosít, rendez.

Az egyetem trénerei voltak:

Heves Andrea

Németh István

A programot szervezte:

Buzder Brigitta- a BGE részéről

Dobrainé Boér Andrea- az ESZC Bottyán János Technikum részéről