KÖZLEMÉNY A TANÍTÁS ÚJ RENDJÉRŐL

Home / Híreink / Információk / KÖZLEMÉNY A TANÍTÁS ÚJ RENDJÉRŐL
KÖZLEMÉNY A TANÍTÁS ÚJ RENDJÉRŐL

A Tatabányai Szakképzési Centrum vezetőségének közleménye az új digitális oktatási munkarenddel kapcsolatban

 

  1. 2020. március 16-tól iskolán kívüli digitális munkarend lép életbe, ezért a tanulók, és a felnőttoktatásban résztvevők ettől a naptól otthonukban maradva, az osztályfőnökök, tanáraik – később esedékes – tájékoztatása szerint látják el feladataikat.
  2. A fenti naptól a tanulószerződéses, külső gyakorlati foglalkozások is szünetelnek.
  3. A jövő héttől esedékes szintvizsgákat nem szervezzük meg.
  4. A GINOP-6.1.3 nyelvi képzések is határozatlan ideig szünetelnek. Kérjük, a kiadott hozzáférések segítségével tanulóink az online kurzus által nyújtott tananyagot szíveskedjenek használni.
  5. A jelzett naptól iskoláink nem fogadnak külső látogatókat, illetve a bérleti szerződéssel rendelkező partnerek sem használhatják az iskolai helyiségeket.
  6. Iskoláink vezetői és pedagógusai jelenleg is dolgoznak a digitális munkarend módszertanán. A legoptimálisabb megoldás megtalálása után tájékoztatjuk a tanulókat és a szüleiket a megszokott csatornákon. (KRÉTA, iskolai honlap, Facebook)
  7. A Centrum vezetésétől az iskolák vezetői és kollégáink megkapnak minden tájékoztatást, amely a jövő heti munka indításához szükséges. A diákok közvetlenül tőlük juthatnak majd információhoz. A kérésünk az, hogy várják meg a diákok és a szülők is az osztályfőnökök, tanárok jelzéseit, útmutatásait, hogy rendezetten induljon az új oktatási rend!

A Tatabányai Szakképzési Centrumhoz tartozó iskolák folyamatosan tájékoztatják a tanulókat és szüleiket a kialakult helyzetről és a tudnivalókról.

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket.