Rendkívüli felvételi eljárás – 2016

Home / Híreink / Információk / Rendkívüli felvételi eljárás – 2016

2016. május 2-15. között iskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2016/2017. tanévre.

 

Ennek keretében – a be nem töltött létszámú szakokon – azok a tanulók is felvételt nyerhetnek iskolánkba, akiknek felvétele az eddig lezajlott rendes felvételi eljárásban nem sikerült.

 

Fontos tudnivaló: a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi jelentkezésük!
A rendkívüli felvételi eljárás már nem központilag történik: a tanulóknak, illetve szüleiknek egyénileg és személyesen kell megkeresniük az iskolát.
A jelentkezéseket az iskolában átvett vagy a honlapról (JELENTKEZESI_LAP___rendkivuli.docx) letölthető jelentkezési lapon – mindkét szülő aláírásával – kell benyújtani iskolánk Titkárságán.

 

Rendkívüli felvételi kérelmekről az iskola igazgatója dönt. Döntését a diák személyes meghallgatását követően, az általános iskolai tanulmányi eredmények ismeretében és a felvételi keretszámok figyelembevételével hozza meg.

 

A jelentkezési lapokat kérjük személyesen benyújtani! A jelentkezési lapok mellett kérjük behozni a tanuló 8. évfolyamos általános iskolai értesítőjét (ellenőrzőjét) is.

 

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2016. május 12., csütörtök.