Tájékoztatás rendkívüli szünet elrendeléséről

Home / Híreink / Információk / Tájékoztatás rendkívüli szünet elrendeléséről
Tájékoztatás rendkívüli szünet elrendeléséről

Tisztelt Szülők, Diákok!

2018 folyamán a korábbi években tapasztalt fűtési problémák miatt a Tatabányai Szakképzési Centrum úgy döntött, hogy intézményünkben jelentős fűtéskorszerűsítést hajt végre.

A felelős döntés és az intenzív munkák alapján megalapozottan bízhattunk abban, hogy a fűtési rendszer 2018.10.15-re elindul és a hideg idő beköszöntével meleg tantermekben folyhat a tanítás.

Ezen a hétfőn azonban nem várt meghibásodás történt. Az iskola dogozói és tanulói egészségének védelmében, az esetleges megbetegedéseket megelőzendő az épületet kiürítettük arra az időre, amíg a hibát a kivitelező feltárta és a hatóságokkal, szolgáltatókkal egyeztetve kizárta.

A következő napokban lehűlés várható. Mivel az iskola épületének tantermeiben a hőmérséklet az elvárható szint alatt lesz – a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 13/A § (2) alapján – tanítási szünetet rendelek el a következő napokra:

  • 10.24., szerda
  • 10.25., csütörtök
  • 10.26., péntek.

Az őszi szünetet követő első tanítási nap: november 5, hétfő.

A tanítási szünet idején iskolánkban az intézmény vezetői és a Titkárság ügyeletet tartanak.

Az elmaradt tanítási napokat az alábbi napokon pótoljuk:

  • 01.28., hétfő – szerdai órarend szerint. A korábban erre napra tervezett tanítás nélküli munkanap 2018.10.24-re kerül át.
  • 03.09., szombat – csütörtöki órarend szerint.
  • 04.26., péntek – pénteki órarend szerint. A korábban erre a napra tervezett tanítás nélküli munkanap, DÖK-nap 2018.04.27. szombatra kerül át.

Azok az osztályok, amelyek a rendkívüli szünet idején a tanítási napokat külső gyakorlati helyeken teljesítik, az adott napokat nem kell pótolniuk.

Döntésemről a Tatabányai Szakképzési Centrumot tájékoztattam.

Ez úton is köszönöm a szülők és a diákok megértő türelmét és együttműködését, melyet a beruházási munkák nehézségei közepette tanúsítottak.

Kérem, hogy az iskola honlapján – www.bottyan.eu – továbbra is kövessék figyelemmel aktuális híreinket.

Hana György

igazgató