SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum

OM kód: 910005/022 | 2500 Esztergom, Főapát u. 1.

Intézmény logo

Esztergomi SZC Bottyán János Technikum

HírekKözérdekű adatokIntranetKRÉTA

Galéria

Összes képgaléria

Adventi vásár

    2023. december 19.|Détáriné Györkös Bernadett

Megrendeztük az első adventi készülődést és karácsonyi vásárt.

A téli szünet előtti utolsó két napon hagyományteremtő szándékkal megrendeztük az első  adventi készülődést és karácsonyi vásárt. Célunk az iskolai élet színesítése és a közösségépítés. Az ünnepek közeledtével mindenki jobban vágyik a meghitt beszélgetésekre, játékokra, ezért szerettük volna a nagyvárosi ádventi forgatagot egy kicsit csendesebb, meghittebb formában behozni az iskola falai közé.

A karácsonyi vásár elmaradhatatlan kelléke a forrócsoki, a puncs , a mézeskalács, ami különleges hangulatot teremtett a társasjátékok kipróbálásához, illetve a meghitt beszélgetésekhez, a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

A rendezvény lebonyolításához jelentős támogatást kaptott a iskolánk alapítványa  az OTP Bank NyRT-től, melyet ezúton is köszönünk.

A vásár hangulata fergeteges volt, az osztályok változatos kínálattal várták vendégeiket. Nagyon nagy sikere volt a társasjáték asztaloknak és a beszélgető sarkoknak. Az előkészületi munkákból szinte minden osztály kivette a részét, különösen sokat dolgoztak a sikerért a 11C osztály kozmetikus lányai és a 10.D osztály kisgyermekgondozói. Már az előkészületek is nagyon jó hangulatban teltek, ez is felért egy csapatépítő foglalkozással.

Szeretnénk megköszönni azoknak az osztályoknak és  osztályfőnököknek a munkáját, akik aktívan részt vettek a vásáron.

Ezek az osztályok a: 9.B of: Szekeresné Cz. Erzsébet, 9D of: Szuhár Szilvia 10A of: Mészáros Ivett, 10C of: Fekete Anita, 10D of: Bohár Ildikó, 11A of: Kincses Judit, 11 D of: Lestákné Győrfi Diána, 12A of: Holdampfné Monostori Mariann, valamint a SZOSZ munkaközösség vezető Détáriné Györkös Bernadett.

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!


Partnereink

SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum


Esztergomi SZC Bottyán János Technikum

2500 Esztergom, Főapát u. 1.

Telefon: +36-70/684-8560

E-mail: [email protected]

OM azonosító: 910005/022

Felnőttképzési nyilvántartás száma: #########################


2024Esztergomi SZC Bottyán János Technikum